Onze collectie

Eigenschappen

 Vintage bakfiets
Keuze uit 3 soorten planken
Inclusief borrelmeester(s)
Bezorgkosten gratis binnen 50km

Check beschikbaarheid

Controleer of deze dienst nog beschikbaar is op jouw datum.

Bakfiets met Borrel Bites

Het team van Ochique heeft alles in huis om jouw event tot een succes te brengen. Zo ook met onze bakfiets met borrel bites die tot de nok toe is gevuld met luxe kazen en heerlijke vleeswaren. Onze borrelmeester bereidt het vlees en de kazen in het bijzijn van jouw gasten. Het lekkers wordt geserveerd op grote ronde planken en de ingrediënten staan mooi uitgestald op onze vintage bakfiets.

Prijzen

25 personen

390 Excl. BTW

75 personen

765 Excl. BTW

100 personen

950 Excl. BTW

150 personen

1325 Excl. BTW

Over de borrel bites

Of je nou kiest voor de charcuterie borrelplank, de luxe kazen borrelplank of een combinatie tussen beiden; met de smaak zit het wel goed. Onze fijnproevers hebben een selectie gemaakt van de lekkerste serranohammen, Coppa di Parma’s, blauwschimmelkazen en meer zodat jij en je gasten kunnen genieten van de lekkerste delicatessen. Onze planken worden begeleid met onder andere een ingelegd uitje, peppadew pepertjes, appelkappertjes, zoetzure begeleiders en meer lekkers om het geheel af te wisselen. Smaakt dit naar meer? Check dan nu voor beschikbaarheid.

Referentie Lia Wouters

Ik kan wel zeggen dat we heel perfectionistisch zijn en we leggen de lat hoog maar dat was voor Mart allemaal geen probleem.

- Lia Wouters

referentie Quatre Bras

Een top bedrijf! Erg aan te bevelen voor uw zakelijke event of bruiloft. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat doen wat ze zeggen en ze zijn altijd bereikbaar.

- Quatre Bras

referentie Jesper en Marjoleine

Helemaal top! Een super goede service, leuke mensen, erg professioneel en denken goed mee! Zéker een aanrader!

- Jesper & Marjoleine via thePerfectWedding

referentie Jan Kemps

Wij zouden dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen, mede door de professionaliteit, het persoonlijke contact waarbij je eigen wensen kunt aangeven en daar ook echt wat mee wordt gedaan.

- Jan Kemps