Onze collectie

Eigenschappen

 Verwelkomt gasten met drankje
Origineel en stijlvol
Geen ober bij binnenkomst
Prachtig verlicht
In mooie houten ombouw

Check beschikbaarheid

Controleer of deze dienst nog beschikbaar is op jouw datum.

Champagneboom

Bij een evenement is het altijd leuk om je gasten te verwelkomen met een drankje. Zo kun je jouw gasten laten weten dat je blij bent dat ze er zijn. Dit kan natuurlijk met een ober, maar wat als het ook anders kan? Deze prachtige afrikaanse boom is voorzien van klemmetjes met glazen, zodat je gasten een drankje naar keuze kunnen pakken bij binnenkomst of tijdens het feest.

Een echte eyecatcher

De verlichting vanuit de bijgeleverde ombouw zorgt ervoor dat de boom prachtig is aangelicht en de champagneglazen schitteren. Een verschijning die je niet elke dag ziet dus. Dit maakt de champagneboom een object waar de gasten je nog vaak aan zullen herinneren.

Referentie Lia Wouters

Ik kan wel zeggen dat we heel perfectionistisch zijn en we leggen de lat hoog maar dat was voor Mart allemaal geen probleem.

- Lia Wouters

referentie Quatre Bras

Een top bedrijf! Erg aan te bevelen voor uw zakelijke event of bruiloft. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat doen wat ze zeggen en ze zijn altijd bereikbaar.

- Quatre Bras

referentie Jesper en Marjoleine

Helemaal top! Een super goede service, leuke mensen, erg professioneel en denken goed mee! Zéker een aanrader!

- Jesper & Marjoleine via thePerfectWedding

referentie Jan Kemps

Wij zouden dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen, mede door de professionaliteit, het persoonlijke contact waarbij je eigen wensen kunt aangeven en daar ook echt wat mee wordt gedaan.

- Jan Kemps