Onze collectie

Eigenschappen

 Zelfvoorzienende feestlocatie
Optioneel: Stretchtent over dak
Met koel- en tapinstallatie
Kwaliteit muziek en verlichting
Professionele bediening

Check beschikbaarheid

Controleer of deze dienst nog beschikbaar is op jouw datum.

Bruut mobiele feestlocatie

Wil jij een feest geven op een eigen locatie naar keuze? Ochique brengt het feest naar jou. De Bruut mobiele feestlocatie is alles wat je van een bijzonder feest verwacht en meer. Deze handgemaakte truck is een lust voor het oog en beschikt over alle voorzieningen voor een geslaagd evenement.

Bekijk de video

Van elke locatie een feestlocatie

Heb jij een bijzondere locatie op het oog maar zijn er beperkte faciliteiten? Dan is onze mobiele feestlocatie precies wat jij zoekt. De truck kan worden uitgerust met een op maat gemaakte spantent waar circa 150 personen onder passen. Daarnaast beschikt de truck over 4 tapkranen, een bierkoelsysteem, een spoelinstallatie en 4 ruime koelingen voor drankjes. Ons barpersoneel zorgt ervoor dat de gasten niet met lege handen komen te staan.

Comfortabel bijpraten

Rond de truck zitten leren krukken bevestigd, zodat de gasten plaats kunnen nemen aan de bar. Daarnaast is het bij ons mogelijk om extra meubels onder de tent te plaatsen. Hierbij doen zoeken wij een passende stijl voor jouw evenement.

Muziek en sfeer

Sfeer is ons handelsmerk, daarom is onze mobiele feestlocatie uitgerust met een topnotch geluidsinstallatie voor lekkere achtergrondmuziek. Daarnaast is de gehele truck voorzien van sfeerverlichting die een accent legt op de handgemaakte details.

Verkrijgbaar in verschillende thema’s

Omdat smaken verschillen bieden wij onze truck aan in verschillende smaken. Zo kun je onder andere kiezen voor een coole lounge setting met oesters, gin-tonic, loungebeats en strakke meubels; of de rustieke setting met sloophout, charcuterie en speciaal bier.

Referentie Lia Wouters

Ik kan wel zeggen dat we heel perfectionistisch zijn en we leggen de lat hoog maar dat was voor Mart allemaal geen probleem.

- Lia Wouters

referentie Quatre Bras

Een top bedrijf! Erg aan te bevelen voor uw zakelijke event of bruiloft. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat doen wat ze zeggen en ze zijn altijd bereikbaar.

- Quatre Bras

referentie Jesper en Marjoleine

Helemaal top! Een super goede service, leuke mensen, erg professioneel en denken goed mee! Zéker een aanrader!

- Jesper & Marjoleine via thePerfectWedding

referentie Jan Kemps

Wij zouden dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen, mede door de professionaliteit, het persoonlijke contact waarbij je eigen wensen kunt aangeven en daar ook echt wat mee wordt gedaan.

- Jan Kemps