Onze collectie

Eigenschappen

 Vintage bakfiets
5 Verschillende Pincho hapjes
2 Pincho masters op bediening
Bezorgkosten gratis binnen 50km

Check beschikbaarheid

Controleer of deze dienst nog beschikbaar is op jouw datum.

Pincho Trattoria bakfiets

Droom je al tijden van die warme feestavond met bruisende muziek, goed gezelschap en authentiek eten? Dan is de Pincho Trattoria bakfiets een honderd procent match! Het team van Ochique laat je gasten zich wanen in de belevingswereld van de Italiaanse Trattoria. Italiaans ­fingerfood om je vingers bij af te likken, prachtig gepresenteerd op een vintage bakfiets.

Prijzen

50 personen

575 Excl. BTW

100 personen

950 Excl. BTW

125 personen

1150 Excl. BTW

150 personen

1325 Excl. BTW

Wat zijn pincho’s?

Onze pincho’s zijn bundeltjes van de meest fantastische delicatesse gespiesd op vers gebakken ciabatta. Precies zoals ze dat doen in de traditionele Italiaanse Trattoria’s. Wij serveren ze in 5 verschillende varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoen ciabattabrood met vijgenchutney, roombrie, serranoham ham, verse basilicum en gegrilde paprika? Heerlijk met een goed glas wijn! Wij staan te popelen om jou en je gasten eens flink in de watten te leggen.

Referentie Lia Wouters

Ik kan wel zeggen dat we heel perfectionistisch zijn en we leggen de lat hoog maar dat was voor Mart allemaal geen probleem.

- Lia Wouters

referentie Quatre Bras

Een top bedrijf! Erg aan te bevelen voor uw zakelijke event of bruiloft. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat doen wat ze zeggen en ze zijn altijd bereikbaar.

- Quatre Bras

referentie Jesper en Marjoleine

Helemaal top! Een super goede service, leuke mensen, erg professioneel en denken goed mee! Zéker een aanrader!

- Jesper & Marjoleine via thePerfectWedding

referentie Jan Kemps

Wij zouden dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen, mede door de professionaliteit, het persoonlijke contact waarbij je eigen wensen kunt aangeven en daar ook echt wat mee wordt gedaan.

- Jan Kemps